In Oud-Beijerland en Puttershoek bieden wij een brede keuze in grafverzorging aan.

Bent u op zoek naar mooie en professionele grafverzorging in Oud-Beijerland, Puttershoek of omgeving? Bekijk dan eens ons aanbod. Door de eenvoudige opzet maakt een keuze voor u makkelijk. Op onze website www.grafverzorging-matahari.nl zoekt u op verschillende codes en vindt de grafverzorging die het best bij u of de overledene past. Kunt u hieruit geen passende keuze maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om samen uw wensen of de wensen van de overledene te bespreken. In Oud-Beijerland en Puttershoek verlenen wij ook deze dienst, maar ook daarbuiten zoals in ‘s-Gravendeel. Wij kunnen natuurlijk ook bij u langskomen om de wensen te bespreken.

Ook voor Dordrecht en Barendrecht en Rotterdam kunt u terecht bij ons voor een brede keuze in grafverzorging.

De grafverzorging bij Grafverzorging Matahari is altijd van hoge kwaliteit want bloemen voor rouwwerk en boeketten komen vers van de kwekers. Door de juiste samenwerking met toeleveranciers wordt de tijd tussen het snijden van de bloemen en het maken van rouwwerk voor de grafverzorging en het moment dat het rouwwerk bij het graf geplaatst tot een minimum beperkt. Dit komt de langere houdbaarheid en versheid van de grafverzorging ten goede. Wij kunnen daarom ook voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap staan. Het is voor onze medewerkers belangrijk om altijd rouwwerk in de mooiste combinaties te creëren! De grafverzorging wordt door ons op een persoonlijke, respectvolle manier verzorgd in Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht en daarbuiten. Omdat bloemenwinkel ‘Bloemisterij De Drie Lelies’ als leverancier voor al het rouwwerk fungeert is onze service op hoog niveau. Kom eens langs in de winkel en u ervaart onze vakmanschap.

In de Hoeksche Waard staat Bloemisterij De Drie Lelies al bekend om haar mooie grafverzorging!

In de sfeervolle winkel hebben wij naast grafverzorging een collectie aan buitenplanten. In de Hoeksche Waard staan we bekend om ons advies en creëren wij voor elke gelegenheid het juiste rouwwerk! We hebben een geselecteerd aanbod van prachtige bloemen, planten voor grafverzorging. We willen onze klanten het beste van het beste geven met een snelle, vriendelijke en altijd professionele service. Kom langs bij onze winkel gelegen in Puttershoek in de mooie Hoeksche Waard en kijk zelf hoe uw boeket wordt gemaakt!!

Ook in heel Zuid-Holland kunt u terecht bij ons voor een brede keuze in grafverzorging.

De grafverzorging bij Grafverzorging Matahari is altijd van hoge kwaliteit want bloemen voor rouwwerk en boeketten komen vers van de kwekers. Door de juiste samenwerking met toeleveranciers wordt de tijd tussen het snijden van de bloemen en het maken van rouwwerk voor de grafverzorging en het moment dat het rouwwerk bij het graf geplaatst tot een minimum beperkt. Dit komt de langere houdbaarheid en versheid van de grafverzorging ten goede. Wij kunnen daarom ook voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap staan. Het is voor onze medewerkers belangrijk om altijd mooi rouwwerk in de mooiste combinaties te creëren! De grafverzorging wordt door ons op een persoonlijke, respectvolle manier verzorgd in Zuid-Holland. Omdat bloemenwinkel ‘Bloemisterij De Drie Lelies’ als leverancier voor al het rouwwerk fungeert is onze service op hoog niveau. Kom eens langs in de winkel en u ervaart onze vakmanschap.
Scroll to Top