In Oud-Beijerland en Puttershoek heeft Grafverzorging Matahari voor u een breed aanbod aan planten.

Bent u op zoek naar mooie grafverzorging met planten in Oud-Beijerland of Puttershoek en omgeving? Bekijk dan eens ons aanbod. Maak eenvoudig uw keuze via website www.grafverzorging-matahari.nl Bestel eenvoudig op onze website, zoek op verschillende categorieën en vind de planten of plantcombinaties die het best bij u of de overledenen passen. Staat de geschikte plant niet op onze website? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken, zodat wij hierin een voorstel kunnen maken. In Oud-Beijerland en Puttershoek bezorgen wij, maar ook daarbuiten, zoals in ’s-Gravendeel en Strijen. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen! In onze winkel vindt u een ruime keuze aan bloemen en planten.

In de Hoeksche Waard staat Grafverzorging Matahari bekend om haar mooie planten!

In de sfeervol ingerichte winkel hebben wij naast boeketten een collectie aan kamerplanten en accessoires. In de Hoeksche Waard staan we bekend om ons advies en creëren wij voor elke gelegenheid het juiste boeket! Denk aan een geboorte, bruiloft, huwelijksdag, verjaardag, jubileum, herdenking of overlijden. We hebben een geselecteerd aanbod van prachtige planten en meer. We willen onze klanten het beste van het beste geven met een snelle, vriendelijke en altijd professionele service. Kom langs bij onze winkel gelegen in Puttershoek in de mooie Hoeksche Waard. Zie ook www.bloemisterijdedrielelies.nl

Ook in Dordrecht en Barendrecht kunt u terecht bij ons voor de mooiste planten.

De planten bij Grafverzorging Matahari worden met grote regelmaat vers bij ons bezorgd. Wij staan daarom ook voor kwaliteit, creativiteit en vakmanschap. Het is voor onze medewerkers belangrijk om altijd met alle enthousiasme en inzet de mooiste creaties te maken! Onze planten kunnen ook persoonlijk worden bezorgd bij u aan de deur in Dordrecht, Barendrecht en daarbuiten. Voor de grafverzorging zullen wij de planten en rouwwerk voor u op het graf plaatsen en verzorgen. Dankzij de samenwerking met vele collega-bloemisterijen door heel Nederland die op dezelfde manier het vak van bloemist beoefenen, kunnen wij instaan voor hoogwaardige kwaliteit. Onze bloemenwinkel is centraal gelegen in Puttershoek.
Scroll to Top